EMET İLÇESİ 2. BASAMAK SAĞLIK HİZMETLERİ YERİNDE DEĞERLENDİRİLDİ.
11 Ocak 2023

EMET İLÇESİ 2. BASAMAK SAĞLIK HİZMETLERİ YERİNDE DEĞERLENDİRİLDİ.
İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi ziyaret edilerek yerinde değerlendirildi.
Vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinde kalitenin ve memnuniyetin attırılmasına yönelik talimatlarını yineleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hizmet etkinliği ve verimliliği konusunda bilinçli olunması hususunda sağlık tesisi yöneticilerinin özen göstermelerini istedi.
Yapılan ziyarette vatandaşlar ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek kolaylıklar diledi.
Müdürlüğümüz Yöneticileri; Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Emrah Çamköy, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Ertan Akça, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Eşsiz yapılan ziyarete eşlik ettiler.